Konya Büyükşehir 2022 Ramazanında ilk oruç hediyesi verecek mi? Başkan Altay'dan sürpriz açıklama

Konya Büyükşehir 2022 Ramazanında ilk oruç hediyesi verecek mi? Başkan Altay'dan sürpriz açıklama

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla verdiği ilk oruç hediyelerini bu yıl da verecek mi? Başkan Altay'dan, çocukların merakla beklediği Ramazan hediyeleriyle ilgili sürpriz açıklama geldi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2022 Ramazanında da ilk kez oruç tutan 7-8 yaşlarındaki çocukları çeşitli hediyelerle sevindirecek.

Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören 'ilk oruç' hediyeleri bu yıl da verilecek mi? İlk kez oruç tutma heyecanını yaşayan çocuklar ve aileleri Ramazan hediyeleri için başvurular nasıl yapılacak? sorularına cevap ararken konuyla ilgili cevap Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'tan geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kullandığı, "Natik, Umutcan ve Akif “İlk Oruç Hediyesi var mı?” dediler. “7-8 yaşlara ilerleyen günlerde bir sürprizimiz olacak” dedim. Mesaj alınmıştır umarım" ifadeleriyle çocukları sevindirdi.

Geçtiğimiz yıl 7-10 yaş arasındaki çocukları kapsayan ilk oruç hediyesi, Başkan Altay'ın paylaşımında verdiği ipuçlarına göre bu yıl 7-8 yaşındaki çocuklara verilecek. İlk oruç hediyeleri için başvuru adresi önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum