Konya Beyşehir'den depremin vurduğu Kahramanmaraş'a destek! Yardım malzemeleri dualarla yola çıktı

Konya Beyşehir'den depremin vurduğu Kahramanmaraş'a destek! Yardım malzemeleri dualarla yola çıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan, Beyşehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile gönüllülerin destek verdiği yardım kampanyası sürüyor. Beyşehir Hatay'dan sonra Maraş'a da yardım gönderdi

Konya depremzedeler için tek yürek oldu. Beyşehir ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan kampanyaya ilgi tüm hızıyla devam ederken ilçeden toplanan yardım malzemeleri Hatay’dan sonra Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzedeler için de dualarla ola çıkarıldı.

Beyşehir Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan, Beyşehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile gönüllülerin destek verdiği yardım kampanyası devam ediyor. Beyşehir’de toplanan 6 tır dolusu yardım malzemesi deprem felaketinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’a gönderilmişti.

aw824370-02.jpg

Yardım kampanyasında Beyşehirliler depremzedelere olan desteği hız kesmedi. 1 tır ve 3 kamyon dolusu toplanan yardım malzemesi bu kez de deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş iline gönderildi. Yardım malzemesini taşıyan araçlar anıt alanındaki yardım toplama yerinden İlçe Müftüsü Veysel Kükrek tarafından yaptırılan duanın ardından hareket etti.

aw824370-03.jpg

Öte yandan, Beyşehir’de depremzedeler için başlatılan nakdi yardım kampanyası da devam ediyor. Yardımlarını nakit olarak yapmak isteyen vatandaşlar için Anıt alanında kurulan çadırda görevliler faaliyetlerini yürütüyor.

aw824370-01.jpg

Nakit yardımda bulunan vatandaşlara bu yardımlarının karşılığında makbuz da veriliyor. Beyşehir’de ilk gün toplanan nakit yardım miktarının 150 bin liraya ulaştığı, kampanyanın ise devam ettiği belirtildi.

aw824370-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.