Konya Bayi açıkladı: 200 bin liraya sıfır faizle...

Konya Bayi açıkladı: 200 bin liraya sıfır faizle...

Konya Koyuncu Grup Jeep, Türkiye'nin en çevreci SUV markası olan Jeep'in çevre dostu araçlarını Konya'da sunuyor. 200 bin TL'ye yüzde sıfır faizle özel kampanya ile Renegade ve Compass modelleri artık daha erişilebilir hale geliyor.

Jeep: Çevreci SUV'lar ve Elektrifikasyonun Geleceği

Jeep, Türkiye'de elektrifikasyona önemli bir adım atarak tüm modellerini 4xe şarj edilebilir hibrit ve e-Hybrid seçenekleriyle sunuyor. Bu hamle, Türkiye'nin en çevreci SUV ürün gamını oluşturuyor. Ayrıca, 2030 yılına kadar '0 emisyon özgürlüğü' vizyonuyla hareket eden Jeep, SUV elektrifikasyonunun liderliğini hedefliyor.

Yeni Nesil Jeep Modelleri: Çevre Dostu ve Performans Odaklı

Türkiye'de yer alan Renegade ve Compass e-Hybrid ve 4xe plug-in hybrid modelleri, çevreci özelliklerinin yanı sıra güçlü mirası ve modern teknolojileri ile öne çıkıyor. Renegade, güçlü tasarımı ve kompakt SUV segmentindeki yerini korurken, Compass konfor, geniş iç mekan ve son teknolojiyle donatılmış bir kompakt SUV olarak öne çıkıyor. Her iki model de tamamen elektrikli modda araç kullanma imkanı sunan e-Hybrid güç sistemleriyle geliyor.

jeep-avenger-1.webp

Ekim Ayına Özel Fırsatlar: Jeep Modelleri Daha Erişilebilir Hale Geliyor

Koyuncu Grup Jeep, Ekim ayında cazip fırsatlar sunuyor. Renegade almak isteyenler, Koç Fiat Kredi'den "200 bin TL'ye 12 ay, yüzde 0" faizli kredi ve 100 bin TL'ye varan showroom özel indirimleriyle 1.460.000 TL'den başlayan fiyatlarla yeni bir araç sahibi olabilecekler. Aynı şekilde, Compass almak isteyenler de Koç Fiat Kredi'den "200 bin TL'ye 12 ay, yüzde 0" faizli kredi ve 175 bin TL showroom özel indirimi ile 1.824.450 TL'den başlayan fiyatlarla Compass'a sahip olma fırsatını yakalayabilirler. Koyuncu Grup Jeep yetkilileri, bilgi ve destek almak isteyen otomobil severleri showroomlarına bekliyor.

hd-wallpaper-jeep-avenger-4x4-concept-2022-8k.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.