Konya-Antalya yolunda 11 Nisan karı!

Konya-Antalya karayolu Seydişehir-Akseki Alacabel mevkiinde öğleden sonra 14.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Karayolları ekipleri herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için çalışmalarına devam ettiği bölgede kar kalınlığı 15 cm

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir - Akseki karayolu Alacabel mevkii etkili olan kar yağışı nedeniyle Nisan ayının 11'inde yeniden beyaza büründü.

Konya-Antalya karayolundaki bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde ne saat 14.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Alacabel ile Akseki'nin Yarpuz mahallesi arasında etkisini sürdüren kar yağışının başlaması ile birlikte karayolları ekipleri harekete geçerek yolda biriken karları kürümeye başladı.

Alacabel'de kar kalınlığı 10-15 santimetreyi bulurken, kar yağışı akşam saatlerinde yoğunluğunu yitirdi. Bölgede ulaşımda herhangi bir aksamanın yaşanmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.