KONİMSAN, Kutlu Doğum Haftasını kutlandı

KONİMSAN, Kutlu Doğum Haftasını kutlandı

Konya İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi (KONİMSAN) yönetimi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında sanayi esnaflarına ve çalışanlarına Konya pilavı vererek kutladı.

 

Konya’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak  KONİMSAN Sanayi sitesi Yönetimi, Hazar Beton ve sanayi içindeki cami görevlileriyle birlikte oluşturulan yemekte, sanayi çalışanları bir araya geldi. Cuma namazından sonra yapılan programda, Hayvan Pazarı alanında yapılan pilavlı yemekte sanayi içindeki fabrikalarda çalışan yaklaşık 4 bin kişi Kutlu doğum haftasını kutladı. Programda açıklamalarda bulunan KONİMSAN Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Erdem, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yönetim olarak dini günlerde benzer programlar yaptıklarını söyleyen Erdem, “Birlik ve beraberliğin temsili olan önderimiz Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’i yad etmek ve onun ahlakını topluma anlatmak için böyle programlar yapıyoruz. Buradaki esnafımız ve çalışanlarımız din görevlileriyle birlikte birçok etkinlik düzenliyorlar. Bu etkinlikleri arasında din görevlileri isteyenlere Kur’an dersleri veriliyor. Bunların yanında birlikte vakit namazları kılınıyor. KONİMSAN olarak ülkemize üretmeye devam ediyoruz ve her zaman devletimizin yanındayız” dedi.

ÖRNEK PAYLAŞIM

KONİMSAN olarak birlik ve beraberliğini yanında olduklarını söylen Hazar Beton Genel Müdürü Mustafa Ünver, yapılan etkinlikten tüm sanayi sitesinin memnun olduğunu söyledi. Ramazan aylarında da çeşitli etkinlikler yapıldığını sözlerine ekleyen Ünver, “Biz burada kardeşliğin ve birliğin anlamını anlatıyoruz. Esnaflar ve çalışanlar bunun çok iyi farkındalar. Sanayi esnafları olarak dini günlerde çeşitli etkinlikleri kutlamaya ve anmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Öte yandan Kutlu doğum programına Karatay Müftüsü Hasan Hüseyin Aslantürk, Konya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar katıldı. Servet R. Çolak-Memleket 

konimsan--(1).jpg

konimsan--(4).jpg

konimsan--(25).jpg

konimsan--(23).jpg

 

konimsan--(5).jpg

konimsan--(20).jpg

konimsan--(13).jpg