Kolluk Kuvvetleri Konya'da Sokaklara İnip Onları Yakaladı

Kolluk Kuvvetleri Konya'da Sokaklara İnip Onları Yakaladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya da dahil tüm yurt genelinde gerçekleştirilen "Çember Operasyonları"nın sonuçlarını paylaşarak 4 bin 173 firarinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirilen "Çember Operasyonları" sonucunda, arama kaydı bulunan 4 bin173 firari şahsın yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, Konya'da da gerçekleştirilen bu başarılı operasyonların ailelerin huzurunu sağlama ve sokaklardaki firarilere karşı sıkı bir mücadele taahhüdünün bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, firarilere yönelik bu operasyonların halkın güvenliğini sağlama amacını taşıdığına dikkat çekildi.

Yerlikaya: Firarilerin sokakta gezmesine izin vermeyeceğiz

Yapılan operasyonların sonuçlarına ilişkin ayrıntıları paylaşan Bakan Yerlikaya, "Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Yakalanan şahıslardan 2'sinin 10 yıldan daha uzun süredir arandığı, 26'sının 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 4 bin145'inin ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonların başarısında emeği geçen valileri, il jandarma komutanlarını, il emniyet müdürlerini ve operasyonlara katılan polisleri ve jandarmaları tebrik ederken, aranan kişileri adalete teslim etmek konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.