Kızını kalbinden bıçaklayıp asit içmişti! Bahar Berberci Sarıbaş öldü

Kızını kalbinden bıçaklayıp asit içmişti! Bahar Berberci Sarıbaş öldü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 9 yaşındaki kızı Elif Eylül Sarıbaş'ı kalp bölgesinden bıçakladıktan sonra kendisini de bıçakla yaralayan ve ardından asit içen anne Bahar Berberci Sarıbaş öldü. Sarıbaş'ın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle cinnet geçirdiği iddia edilen ve 9 yaşındaki kızı Elif Eylül'ü bıçakladıktan sonra asit içerek intihara kalkışan anne Bahar Berberci Sarıbaş da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Hatay'ın İskenderun ilçesi Çay mahallesinde yaşanan olayda eşinden ayrı yaşayan ve bu süreçte psikolojik sorunlar yaşayan 33 yaşındaki Bahar Berberci Sarıbaş kızı 9 yaşındaki kızı Elif Eylül Sarıbaş'ı bıçakla kalp bölgesinden yaraladı. Ardından kendisini de bıçakla yaralayan ve asit içerek intihara kalkışan kadın ve kızı İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Anne kız hastanede can verdi

9 Yaşındaki Elif Eylül Sarıbaş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan anne Bahar Sarıbaş da olaydan saatler sonra hayatını kaybetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.