Kırşehir Kent Park, mektup pullarında yer alacak

Kırşehir Kent Park, mektup pullarında yer alacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin simge mekanlarından Kent Park'ın mektup pullarında yer alacağını belirtti.Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin simge mekanlarından Kent Park'ın mektup pullarında yer alacağını belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, PTT Genel Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Kent Park'a özel pul bastırıldığını ifade etti. Parkın artık mektup pullarında yer alacağını ve görenlere nostalji yaşatacağını dile getiren Bahçeci, meraklılarının hizmetine sunulacağını vurguladı.

Bu çalışma ile Kent Park'ın tanıtımını da amaçladıklarını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Pulların basımında kolaylık sağlayan PTT Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum. Belediyemizin diğer kurumlarla olan yazışmalarında posta masrafı olarak ödediğimiz pulları da şehrimizin kullanımında bir araç olarak kullandık. Bu anlamda şehrimizin özel simgelerini ve turizmine katkı sağlayacak değerlerini, pul baskısı şeklinde kullanacağız ve bundan sonra da Kırşehir Belediyesi’nden giden bütün iletiler ve yazışmalarda bu pulları kullanacağız. Şehrimize kazandırdığımız çılgın proje Kent Park gibi büyük ve güzel çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşmış oluyoruz. Hem yazışmalarımızı ve idari prosedürlerimizi uygulamış olacağız hem de pullar üzerinde bulunan bu görseller ile şehrimizi tanıtmış olacağız."




KENT PARK MEKTUP ZARFLARINDA YERİNİ ALACAK

PTT Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisine giren Kırşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Kent Park Pullarda yer alacak.
Kırşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Kırşehir’e ait değerler ile Kırşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Kent Park, pullarda yer alacak.

PTT Genel Müdürlüğü ile işbirliği içerisine giren Kırşehir Belediyesi, Kent Park’a özel mektup pulu bastırdı. Göle uzanmış adalarıyla birlikte görünen Kent Park ,artık mektup zarflarında yerini alacak.
Her biri 60 kuruşluk olan muhteşem Kent Park manzaralı pullarının üstünde Kent Park Kırşehir yazıyor. Kırşehir Belediyesi’nin bastırmış olduğu Kent Park manzaralı pulların pul meraklılarının dikkatini çekeceği belirtildi.
Park’ın tanıtımı maksadıyla bastırılan pulların hatıra olarak da saklanabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci:”Pulların basımında kolaylık sağlayan PTT Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.
Başkan Bahçeci Kırşehir’imizi ve Kırşehir Belediyesi’nin verimli çalışmaları ile şehrimizi en güzel şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. Belediyemizin diğer kurumlarla olan yazışmalarında posta masrafı olarak ödediğimiz pulları da şehrimizin kullanımında bir araç olarak kullandık. Bu anlamda şehrimizin özel simgelerini ve turizmine katkı sağlayacak değerlerini, pul baskısı şeklinde kullanacağız ve bundan sonra da Kırşehir Belediyesi’nden giden bütün iletiler ve yazışmalarda bu pulları kullanacağız. Şehrimize kazandırdığımız Çılgın proje Kent Park gibi büyük ve güzel çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşmış oluyoruz. Hem yazışmalarımızı ve idari prosedürlerimizi uygulamış olacağız hem de pullar üzerinde bulunan bu görseller ile şehrimizi tanıtmış olacağız. dedi

Kırşehir Kent Park, mektup pullarında yer alacak

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :