Kimse Yok Mu'dan, öğrencilere kırtasiye yardımı

Kimse Yok Mu'dan, öğrencilere kırtasiye yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, Muhammed_ül Emin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle tespit ettikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere Kırtasiye ve kurban bayramı öncesi olması münasebetiyle gıda yardımında bulundu

Her yeni öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi bu yıl kırtasiye dağıtımını belli bir program dâhilinde aralıksız sürdürüyor. Dernek son olarak Muhammed_ül Emin Derneği ile işbirliğiyle belirledikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere Kırtasiye ve Kurban bayramı öncesi olması münasebetiyle gıda yardımında bulundu.

Muhammed-ül Emin Derneği önünde gerçekleştirilen Kırtasiye ve gıda yardımı teslim töreninde konuşan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı “ Kimse Yok Mu Derneği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımına devam ediyoruz. Bu yıl 3 bin öğrencimizi kırtasiye yardımı yaparak sevindirmeyi hedefledik. Bugün burada Muhammed_ül Emin Derneği ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımlarını dağıtıyoruz. Bu çalışmamız bir hafta içerisinde tamamlanacaktır. Bu derneğimizle birlikte yıl boyuncu çalışma imkânı buluyoruz. Taleplerini dernek olarak karşılamak için tüm gayretimizi gösteriyoruz.”dedi.

Muhammed-Ül Emin Derneği Başkanı Mevlüt Aslıvar ise “ Kimse Yok Mu Derneği iki yıldır bizlere gereken gıda ve kırtasiye yardımları yapıyor Bizlerde bünyemizde yer alan ihtiyaç sahibi kişi ve öğrencilere gelen bu yardımları teslim ediyoruz. Şimdi ise ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye setlerini getirdiler. Bizde dağıtacağız. Emeği geçen dernek başkan ve yöneticilerine derneğim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Kıratlı ve Şube Müdürü Hasan Aşçı, Muhammed-ül Emin Derneği Başkanı Mevlüt Aslıvar’a getirdikleri kırtasiye ve gıda yardımlarını teslim ettiler.