'Kim Milyoner Olmak İster'de gönüllere giren Rabia Birsen Göğercin memleketi Konya'da festivale katıldı

Kim Milyoner Olmak İster'd güler yüzü ve enerjisi ile dikkat çeken ve tüm soruları doğru cevaplayarak 1 milyonluk ödülü kazanan Rabia Birsen Göğercin, memleketi Konya’da düzenlenen Kırmızı Altın Gençlik Festivali'nde de dikkatleri üzerine çekti

Katıldığı yarışmada güler yüzü ve enerjisi ile dikkat çeken ve tüm soruları doğru cevaplayarak 1 milyonluk ödülü kazanan Rabia Birsen Göğercin, memleketi Konya’nın Hüyük ilçesinde düzenlenen Kırmızı Altın Gençlik Festivali'nde de dikkatleri üzerine çekti.

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 1 milyon liralık soruyu bilerek büyük ödülü kazanan 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, yarışmada 1 milyon liralık soruyu bilerek bir anda herkesin konuştuğu isim oldu.

rabia-birsen-gogercin.jpg

Güler yüzü ve hayat enerjisiyle 7’den 77’ye herkesin büyük sevgisini kazanan Rabia, davet üzerine memleketi Hüyük ilçesine gelerek Kırmızı Altın Gençlik Festivali'ne katıldı. İlçenin gururu olan Rabia festivalde de büyük ilgi gördü.

Babasına yardım ederken yaşadığı kaza sonucu elinin ampute edilmesi hikayesini anlatmasıyla izleyen herkesi etkileyen Rabia Birsen Göğercin, festivale davet edilmesinden dolayı şükran duygusu içerisinde olduğunu ifade ederek, “Beni bu şekilde ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Canı gönülden sevgilerimi saygılarımı sunuyorum sizlere. Şu an burada olmak, benim için çok büyük bir gurur. Bu gururu sizler bana yaşatıyorsunuz, çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

rabia-birsen-gogercin-huyuk.jpg

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Rabia'ya konuşmasının ardından çiçek verdi.

rabia-birsen-gogercin2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.