Kendini bilmezler Beşiktaş'ın ismini kullanarak Konyaspor taraftarını tehdit etti! İntikam günüymüş

Kendini bilmezler Beşiktaş'ın ismini kullanarak Konyaspor taraftarını tehdit etti! İntikam günüymüş

Türkiye Kupası eşleşmeleri sonucunda Konyaspor'un rakibi olan Beşiktaş'ın taraftarları olduğunu söyleyen bazı sosyal medya kullanıcıları Konyaspor taraftarını tehdit eden paylaşımlarda bulundu.

Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları öncesi kendini Beşiktaş taraftarı olarak tanımlayan bazı provokatörler yayınladıkları videoyla Konyaspor taraftarlarına tehdit yağdırdı.

Sosyal medya ağları üzerinden bazı fan gruplarının ortaya attığı paylaşımları yayan kullanıcılar bu suça ortak oldu.

2017 yılının Türkiye Kupası şampiyonu olan Konyaspor, finalde Başakşehir'i yenerek kupanın sahibi olmuştu. Bunun ardından Beşiktaş'la Süper Kupa'da karşılaşan Konyaspor, rakibini mağlup ederek Süper Kupa'yı da müzesine götürmüştü.

Oynanan maçın ardından güvenlik açığının olması ise Konyasporlu taraftarların sahaya girmesiyle sonuçlanmıştı. Aynı anda iki takım taraftarlarını karşı karşıya getiren güvenlik açıkları nedeniyle Beşiktaş taraftarları da sahaya girince küçük çapta olaylar yaşanmış ve Konyaspor, 10 maç iç saha cezası almıştı.

İŞTE O PROVOKASYON İÇEREN PAYLAŞIMLAR

besiktas-taraftari-ahmet-ozcelik.jpgbesiktas-taraftar-ofke.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum