Kaza kaçınılmaz olunca kendi canını feda etti

Kepez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı güzergahta ilerleyen minibüs ve iki kamyonet çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedip kanala uçtuğu anlar dehşet verici.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Muhammet Yanık idaresindeki O7 ADU 026 kapalı kasa kamyonet, Ergün K. yönetimindeki 07 ATH 331 minibüs ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 07 CFL 78 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazanın etkisiyle minibüs ve açık kasa kamyonet ters dönerken, kapalı kasa kamyonet ise sağdaki refüjü aşarak 50 metre ilerideki boş tahliye kanalına düştü.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün önündeki araçlara çarpmamak için direksiyonu sağa kırarak kanala uçtuğu net bir şekilde görüldü. Kaza sonucunda kanalda sıkışan kamyonetin içindeki sürücü Muhammet Yanık, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık müdahalesi sonucunda kurtarılarak ambulansa alındı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri alırken, polis kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Ancak, 07 CFL 78 plakalı kamyonetin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirlendi. Vatandaşlar ise kurtarma çalışmalarını ilgiyle izledi. Kaza anları, olayın yakınındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler, sürücünün ani manevrasını ve kanala uçtuğu dehşet veren anları gözler önüne serdi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler