Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

CHP Genel Sekreteri Sındır: - "Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin

ANKARA (AA) - CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, "Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin oyununu bozacağız." değerlendirmesini yaptı.

Sındır, yazılı açıklamasında, Kayseri'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.

"Bu alçaklığı yapanlara da yaptıranlara da lanet olsun" ifadesini kullanan Sındır, teröre alışmayacaklarını vurguladı.

Saldırının milletin huzurunu, birliğini hedef alan alçak bir saldırı olduğuna dikkati çeken Sındır, şunları kaydetti:

"Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin oyununu bozacağız. Hepimizin başı sağ olsun. Nereden ve kimden gelirse gelsin bu alçak ve hain saldırılar birliğimizi ve dayanışmamızı asla bozamayacak. Biz teröre alışmayacağız. Türkiye teröre teslim olmayacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :