Kayseri'deki terör saldırısı

Kayseri'deki terör saldırısı

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay:- "Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden bu hain senaryolara karşı milli birlik içinde durduğumuz sürece terör asla hedefine ulaşamayacak"

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Kayseri'deki terör saldırısını kınadı.

Burkay, yazılı açıklamasında, terör odaklarının hain yüzünü bu kez de Kayseri'de gösterdiğini belirtti.

Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne kasteden saldırılara karşı tek yürek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Burkay, "Terör saldırıları, darbe girişimleri ve ekonomik oyunlarla ülkemizin istikrarı ve huzuru bozulmak isteniyor. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü kasteden bu hain senaryolara karşı milli birlik içinde durduğumuz sürece terör asla hedefine ulaşamayacak. Terörün ve kirli oyunların karşısında asla yılmayacağız ve inancımızı kaybetmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bursa iş dünyası olarak alçakça ve kalleşçe yapılan bu saldırıların asla hedefine ulaşamayacağını belirten Burkay, şunları kaydetti:

"Milletimiz, 15 Temmuz ve öncesinde de gösterdiği gibi bu alçak saldırılara asla boyun eğmeyecek. Sevgi, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü olan Hz. Mevlana'nın vefat yıl dönümünde, milletimizin birliğini, birlikte yaşama iradesini ve ortak geleceğimizi hedef alan bu kalleş saldırıyı lanetliyoruz. Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler