Kayseri'de acı ölüm! Bahçe sulamaya giden genç adamın cesedini babası buldu

Kayseri'de acı ölüm! Bahçe sulamaya giden genç adamın cesedini babası buldu

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde mısır tarlasını sulamaya giden 27 yaşındaki Alaaddin K. babası tarafından suyun içinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde babasıyla mısır sulamaya giden 27 yaşındaki genç öldü. Oğlunun cesedini suyun içinde bulan babanın ihbarıyla gelen ekipler, Alaaddin K.'nın cansız bedenini otopsi için morga kaldırırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Bünyan ilçesine bağlı Elbaşı mahallesinde babasıyla birlikte mısır sulamak için tarlaya giden Alaaddin K. (27), bir süre sonra babası tarafından suyun içerisinde hareketsiz bulundu.

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Alaaddin K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma tarafından yapılan incelemelerin ardından gencin cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.