Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu, 25 Mayıs'ta yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu'nun 25 Mayıs'ta yapılacağı bildirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikasının araç filosuna 11 aracın katılması nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yönetim kurulu kararıyla Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nun 25 Mayıs'ta yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Pancar Ekicileri Kooperatifi, Kayseri Şeker Fabrikası ve bağlı kuruluşların çiftçinin malı olduğunu, bu kurumları onların emaneti olarak yönettiklerini ifade eden Akay, şöyle konuştu:

"6 sene 4 aydır bu anlayışımızdan hiçbir şekilde taviz vermedik. Çiftçinin emanetine hakkıyla sahip çıktık. Onlara azami katkı sağlama anlayışında olduk. İşimizi doğru dürüst ve başarılı yapma konusunda elimizden gelen gayreti ortaya koyduk. Tüm bilgimizi, fedakarlığımızı ortaya koyduk. Allah'a şükür bugüne geldik. Bundan sonrası için de Kayseri Şeker Fabrikası ve pancar kooperatifinin yoluna nasıl devam edeceğinin kararını, 25 Mayıs'ta çiftçilerimiz verecek. Çiftçinin iradesi inşallah sandığa en hakkaniyetli şekilde yansıyacaktır. Sandıkta ortaya çıkan sonuç herkes tarafından saygı ile karşılanacak. Çiftçinin emanetine layıkıyla sahip çıkma konusunda, yeniden aday olduğumuzu ilan ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :