Kaybedilen puanlar için üzgünüz

Kaybedilen puanlar için üzgünüz

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen, "Sahada istediğimiz şeyleri yapmak istediklerini gördüm. Bu beni en çok sevindiren şey oldu. Sonuç olarak kaybettiğimiz puanlar için üzüldük" dedi

 

TFF 2. Lig’de 2018-2019 sezonun ilk maçında sahasında Tuzlaspor ile 1 -1 berabere kalan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen yaptığı açıklamada, “Biz yeni kurulan bir ekibiz. Ben oyuncularımın mücadelesinden, istek ve arzusundan memnunum. Sahada istediğimiz şeyleri yapmak istediklerini gördüm. Bu beni en çok sevindiren şey oldu. Sonuç olarak kaybettiğimiz puanlar için üzüldük, ama bugün birçok şeyi de görme şansımız oldu” ifadelerinin kullandı. 

 

Tayfun Türkmen, “Sezonun ilk maçı Tuzlaspor ile oynadık. Ancak karşılaşmayı istediğimiz şekilde tamamlayamadık. Her şeye rağmen iyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum. Üç puanla başlamayı çok istedik. Lig her puan çok önemlidir bununda bilincindeyiz. Eksiklerimizi de görme şansımız oldu, bununla beraber çalışmalarımızı bu eksiklere yönelik yapacağız. Oyuncularımız ile gerekli toplantıları yapacağız. Eksiklerimiz üzerinde hazırlıklarımız yapacağız. Haftaya burada kaybettiğimiz puanları telafi etme şansımız var. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Fethiyespor karşılaşmasında burada bıraktığımız iki puanı inşallah telafi edip dönmek nasip olur. Karşılaşmaya bakarsak Tuzlaspor’da tecrübeli futbolcular sahadaydı. Ligin iyi ve tecrübeli oyuncularını bir arada bulunduruyorlar. Biz yeni kurulan bir ekibiz. Ben oyuncularımın mücadelesinden, istek ve arzusundan memnunum. Sahada istediğimiz şeyleri yapmak istediklerini gördüm. Bu beni en çok sevindiren şey oldu. Sonuç olarak kaybettiğimiz puanlar için üzüldük, ama bugün birçok şeyi de görme şansımız oldu. İlerisi için umut vaadeden bir görüntünüz var. Geleceğe dair çalışmalarımızın iyi olacağını söyleyebilirim” dedi.

Etiketler :