Kasımpaşa başkentte ilk peşinde

Kasımpaşa başkentte ilk peşinde

- Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Osmanlıspor'a konuk olacak lacivert-beyazlılar, ilk deplasman puanı için sahaya çıkacak


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Osmanlıspor'a konuk olacak Kasımpaşa, rakibi karşısında deplasmanlardaki kötü gidişe "dur" demek istiyor.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde evinde çıktığı son iki karşılaşmadan 4 puanla ayrılan lacivert-beyazlılar, ligde bu sezon yaptığı 3 deplasman mücadelesinden ise puan çıkartamadı.

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa, topladığı 5 puanla 17. basamakta bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de sırasıyla oynadığı Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından beraberlikle ayrılan Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve topladığı 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

Osmanlıspor ile Kasımpaşa arasında saat 16.00'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.


- Osmanlıspor'un yenilgisi yok


Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu topladığı 52 puanla 5. sırada bitiren Osmanlıspor, yeni sezona da hem Avrupa'da hem de ligde iyi bir başlangıç yaptı.

Ankara temsilcisi, ligde oynadığı 7 karşılaşmada henüz mağlubiyet görmezken, Avrupa'da da etkili bir performans gösterdi.

Süper Lig'e deplasmanda Antalyaspor, iç sahada ise Gençlerbirliği beraberlikleriyle başlayan mor-sarılılar, ardından Trabzonspor ve Adanaspor'u yenmeyi başardı. Ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan başkent temsilci, Osmanlı Stadı'nda 2 beraberlik ve bir galibiyetle 5 puan topladı.

Evinde oynadığı 3 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandıran Osmanlıspor'un, sahasında gol atmadığı maç bulunmuyor.


- 3 sakat


Kasımpaşa, Osmanlıspor maçı öncesinde sakat futbolcuların sıkıntısını çekiyor.

Gol bulmakta oldukça zorlanan İstanbul temsilcisi, Osmanlı deplasmanına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Lacivert-beyazlılarda orta saha mevkisinde oynayan Sadiku ile hücum hattında bulunan Koita ve Etoundi'nin sakatlıkları bulunuyor.

Kasımpaşa'da 3 sarı kartı bulunan Pavelka, Osmanlıspor karşısında sarı kart görmesi durumunda, gelecek haftaki Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Öte yandan Kasımpaşa ile Osmanlıspor arasında geçen sezon oynanan maçlarda rakibini deplasmanda 1-0 ile geçen lacivert-beyazlılar, sahasında ise 1-1 berabere kaldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :