Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, ertesi sabah ölü bulundu

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, ertesi sabah ölü bulundu

Karapınar ilçesinde bir çiftlikte Afganistan uyruklu Mohamad Kureyşi'nin ölü bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Kurtbasan yaylasında yaşanan trajik olayda, Afganistan uyruklu Mohamad Kureyşi'nin ölü bulunmasıyla ilgili detaylar gün yüzüne çıktı.

Olay, Kureyşi'nin çalışma arkadaşı olan Ş.M. tarafından fark edildi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Kureyşi'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kureyşi'nin cenazesi, otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucunda ölüm sebebinin netlik kazanması bekleniyor.

Kureyşi'nin önceki gece Karapınar Devlet Hastanesine karın ağrısı şikayetiyle başvurduğu ve burada tetkik ve muayene olduğu öğrenildi. Geceyi arkadaşı Ş.M.'nin çalıştığı çiftlik evinde geçirdikten sonra sabah saatlerinde hareketsiz bir şekilde bulunan Kureyşi'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Mohamad Kureyşi, arkadaşları tarafından Karapınar ilçesi Reşadiye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, Kureyşi'nin kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda açıklığa kavuşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.