Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan, yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan, yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Silifke-Mut yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandığından ulaşım, Silifke-Gülnar ile Mut-Silifke ayrımı-Gülnar il yollarından gerçekleştiriliyor.

TEM otoyolunun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları arasındaki Karadeniz Mahallesi mevkisinde devam eden çalışmalar nedeniyle her iki yönde birer şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşıma her iki yönde diğer şeritlerden izin veriliyor.

İzmir-Kemalpaşa yolunun 7. kilometresindeki enerji iletim hattı yenileme çalışmaları sebebiyle saat 18.00'a kadar yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

İstanbul-Kocaeli yolunun 13-15. kilometreleri arasında sürdürülen sanat yapıları yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometreleri arasında bulunan Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 9 Şubat'a kadar tek şeritten ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Bayburt-Erzurum il sınırı-Aşkale (Top Dağı geçidi) kamyon ve tır trafiğine kapatıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :