Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları 6-8. kilometrelerinde (Orhan Gökberber viyadüğü) üstyapı onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa kuzey ve batı bağlantı yolu kavşakları 12-16. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep-Şanlıurfa yönünde 3 şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47. kilometresindeki Erenler-1 tünelinde yapılacak elektrik sistemi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım saat 17.00'ye kadar tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 5-6. kilometrelerindeki Çukurhisar üstgeçit köprüsünün yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Burdur-Antalya yolunun 28-32 ile 36. kilometrelerinde farklı seviyeli köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :