Karayolları Şefine veda yemeği

Karayolları Şefine veda yemeği

Karayolları Şube Şefi Tuncay Günay, Beyşehir Belediyesi tarafından onuruna verilen veda yemeği ile ilçeye veda etti

Beyşehir Gölü kenarında bir restoranda gerçekleştirilen veda yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve bürokratlar katıldı.

Hem kamular arası kaynaşmayı sağlamak, hem de Tuncay Günay’la veda yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Ülkemizin en çok ihtiyacı olan birlik, beraberlik, gerek Türkiye içinde, gerek Türkiye dışında birlikteliğimizi bozmak isteyenler var; bugün bakıyorsunuz Suriyedeler, diğer gün Iraktalar, bir gün Türkiye’nin içerisindeler.  Tek amaçları huzurlarımızı bozmak. Bu yemekte bir araya gelmemizin amacı da birlik beraberliğimizi daha iyi noktalara taşıyabilmek. Bir diğer nedeni de görev yeri değişikliği nedeniyle aramızdan ayrılacak olan Karayolları Şube Şefi Tuncay Bey’e ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek. Gerek okullarımızda, gerek farklı mahallelerimizde, sokaklarımızda çok güzel hizmetlere vesile oldular. Bundan sonraki süreçte Beyşehirimizde artık bir misafir olarak onu ağırlamak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bizlerde Beyşehirimize büyük hizmetler yapacağız; büyük projeler kazandıracağız. Bunun ana fikri birliktelik. Herkesin eksiği, fazlası olabilir. Fazlalıkları eksik olanlara verdiğimiz zaman, başarı kaçınılmaz olur.  Sizlerin destekleriyle hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Özaltun’un günün anısına Karayolları Şube Şefi Tuncay Günay’a Eşrefoğlu Camisi’nin yer aldığı bir tablo hediye etti.