Karatay'ın 5 yılı

Karatay'ın 5 yılı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Alnımızın Akıyla, Karatay Aşkıyla 5 Yıl" temasıyla gerçekleştirilen programda, ilçeye son 5 yılda kazandırılan eserleri ve hizmetleri kamuoyuyla paylaştı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından ilçeye 5 yılda kazandırılan eserlerini ve hizmetlerini "Alnımızın Akıyla, Karatay Aşkıyla 5 Yıl" temasıyla gerçekleştirilen programda kamuoyuyla paylaştı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Alnımızın Akıyla, Karatay Aşkıyla 5 Yıl" temasıyla düzenlenen 5 yıl değerlendirme programında, belediye olarak geride kalan süre içinde yapılan çalışmaları anlattı. Kılca, sunumunda ilçede gerçekleştirilen altyapı, eğitim, spor, sağlık, çevre dostu projeler ve kültürel faaliyetlere dair detayları paylaştı.

Karatay'ın 5 yılı

Karatay'ın şehrin en büyük sorumluluk sahalarından biri olduğunu belirten Kılca, 5 yılda toplamda 1200 km'lik yol çalışması yapıldığını ve 1008 noktada sıcak asfalt serimi gerçekleştirildiğini ifade etti. Ayrıca, 16 yeni okul ve eğitim tesisi kazandırıldığını, spor alanında önemli yatırımlar yapıldığını ve sağlık altyapısının güçlendirildiğini vurguladı.

Çevre dostu projelerle doğanın korunmasına katkı sağlandığını belirten Kılca, 2 bin 200 noktaya atık ilaç, pil, yağ, giysi, zirai atık ve benzeri kumbaraların yerleştirildiğini ve sıfır atık eylem planı uygulamalarıyla çevrenin korunduğunu aktardı.

Karatay'ın 5 yılı

Karatay'a 119 yeni park ve yeşil alan kazandırıldığını dile getiren Kılca, kültürel etkinliklerin düzenlenmesi ve şehrin tarihi dokusunun restore edilmesine de önem verdiklerini belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın açıkladığı verilere göre, 5 yılda toplamda 241 yatırımın gerçekleştirildiği ve bu yatırımların tamamının %100 öz kaynaklarla hayata geçirildiği belirtildi.

Karatay'ın 5 yılı

Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti ve MHP Konya il başkanları, milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, yerel yöneticiler, ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.