Karatay'da  Asfalt Atağı

Karatay'da Asfalt Atağı

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu ile Karatay’a bağlanan merkeze uzak mahallelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış öncesinde ilçenin dört bir köşesinde özveriyle çalışmaya devam ediyor. Karatay'ın birçok noktasında sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım ve parke çalışmaları yapan Karatay Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde de hizmet ağını her geçen gün artırarak vatandaşların  sorunlarını çözüyor. Çalışmalar kapsamında Yarma Mahallesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştirildiğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Ovakavağı Mahallesinde sathi kaplama, Hayıroğlu Mahallesi’nde de KOSKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin kanalizasyon ve su borusu yenileme işlemlerini tamamlamasının ardından, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt  çalışmaları yaptığını belirtti. Başkan Hançerli Ovakavağı Mahallesinde sathi kaplama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için faaliyet gösterildiğini dile getirdi.

KARATAY'DA HİZMET AĞI GENİŞLİYOR

Başkan Hançerli 6360 sayılı yasa sayesinde merkezdeki hizmetlerin, merkeze uzak mahallelere de ulaştırılabildiğine dikkat çekerek; Karatay Belediyesi olarak Hayıroğlu, Ovakavağı ve Yarma Mahallelerine düğün salonu, kapalı pazar market, çocuk oyun alanlarının yanı sıra Hayıroğlu ve Ovakavağı Mahallesine iki okul kazandırdıklarını söyledi.

KARATAYLI HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

Çalışmaların hız kesmeden süreceğini dile getiren Başkan Hançerli, Karatay’da hizmetin özenli bir planlama ile merkezde ve merkeze uzak mahallelerde koordinasyon içerisinde yürütüldüğünü belirtti. Başkan Hançerli, Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’ın ve Karataylıların hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.