Karapınar'da KGYS destekli trafik denetimi

Karapınar'da KGYS destekli trafik denetimi

Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü, KGYS ile birlikte gerçekleştirdiği denetimlerle güvenli trafik akışını sağlamaya devam ediyor. Kırmızı ışık ihlali, ters yön kullanımı ve diğer trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik polisi ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) destekli olarak gerçekleştirdikleri denetimlerle güvenli trafik akışını sağlama ve kazaları en aza indirme çabasını sürdürüyor.

Yapılan kontroller kapsamında, kırmızı ışık ihlali, ters yön uygulaması, emniyet kemeri denetimi, hatalı park, okul ve yaya geçidi önceliği gibi konularda titizlikle inceleniyor.

Uygulamalar sonucunda kurallara uymayan sürücülere idari para cezaları uygulanırken, ilçe merkezinde trafik kurallarını ihlal eden yaklaşık 80 adet plakasız ve tescilsiz motosiklete de işlem yapıldı.

Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, denetimlerin sürekli bir şekilde devam edeceği ve trafik güvenliğini artırmaya yönelik çabaların sürdürüleceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.