Karaman Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu'ndan karne mesajı

Karaman Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu'ndan karne mesajı

Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı

KARAMAN (AA) - Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sultanoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, öğrencilerin tatilde dinlenmelerini, kendilerine zaman ayırmalarını ve kitap okumalarını istedi.

Karnelerdeki sonuç ne olursa olsun; öğrencilerin kendilerine güven duyması gerektiğini ifade eden Sultanoğlu, şunları kaydetti:

"Tatilinizde dinlenmekle ilgili planlar yaparken öğrendiğiniz bilgilerin unutulmaması için tekrarlar yapmalı, eksik bilgilerinizi tamamlamalı ve düzenli kitap okumayı ihmal etmemelisiniz. Değerli anne ve babalar, karnelerde yer alan notlar hangi düzeyde olursa olsun, çocuklarınızın düşünce ve isteklerini dinleyerek hoşgörü, sevgi ve sabırla bunları değerlendirdiğinizde sizi ve çocuklarınızı mutlu edecek sonuca daha kolay ulaştığınızı göreceksiniz. Çocuklarınızla yakından ilgilenerek onlara gereken desteği ve güveni verdiğiniz ölçüde onların daha başarılı olacaklarını rahatlıkla görebiliriz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler