Kâmil Koç, MAN Lion's Coach Otobüsleriyle Filosunu Güçlendirdi

Kâmil Koç, MAN Lion's Coach Otobüsleriyle Filosunu Güçlendirdi

Türkiye'nin önde gelen seyahat markası Kâmil Koç, sürdürülebilirlik ve kalite odaklı tercihleri doğrultusunda MAN Lion's Coach otobüsleriyle filosunu yeniledi.

Türkiye'nin köklü seyahat markası Kâmil Koç, sürdürülebilirlik ve teknoloji odaklı tercihleriyle dikkat çekiyor. Bu kapsamda, seyahat deneyimini daha da iyileştirmek amacıyla, ağır ticari araç sektörünün öncü markası MAN ile iş birliğini güçlendirdi. MAN Lion's Coach otobüslerinin ödüllü performansı ve çevreci özellikleri, Kâmil Koç'un tercihinde belirleyici oldu.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenen özel bir törenle teslim edilen 10 adet yeni MAN Lion's Coach otobüsü, Ankara Akyurt'taki tesislerde Kâmil Koç'a teslim edildi. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Kâmil Koç'un İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz'ın katılımıyla gerçekleşen teslimat töreninde, markalar arasındaki uzun soluklu iş birliği bir kez daha vurgulandı.

Can Cansu, yeni iş birliğini değerlendirirken, MAN Lion's Coach'un kalite, konfor ve çevreci özelliklerinin, Türkiye'nin önde gelen firmalarının tercihleri arasında olduğunu vurguladı. Kâmil Koç'un bu tercihinin, markalar arasındaki güçlü iş birliğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Mehmet Türkyılmaz ise, Kâmil Koç'un doğa dostu ve son teknoloji araçlarla filosunu güçlendirmeye devam ettiğini ifade etti. Sundukları hizmet kalitesini Türkiye'nin her noktasına taşımaya odaklandıklarını belirten Türkyılmaz, MAN Lion's Coach otobüslerinin, Kâmil Koç'un seyahat hedeflerine güç katacağına inandıklarını dile getirdi.

Kâmil Koç'un MAN Lion's Coach otobüsleriyle güçlenen filosu, sektörde sürdürülebilirlik ve kalite odaklı bir yaklaşımı temsil ediyor. Bu iş birliği, hem markaların hem de müşterilerin beklentilerine karşılık veren yenilikçi ve çevreci bir seyahat deneyiminin önünü açıyor.

Kâmil Koç, MAN Lion's Coach Otobüsleriyle Filosunu Güçlendirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.