Kaleiçi Yat Limanı, fırtına sonrası böyle görüntülendi

Antalya'da fırtına ve dev dalgaların vurduğu Kaleiçi Yat Limanı havadan görüntülendi.

Antalya'da Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün turuncu kodla uyarı verdiği şiddetli fırtına, Kaleiçi Yat Limanı'nda felakete yol açtı. Fırtına öncesi alınan önlemlere rağmen, saattenin 60 kilometreyi bulduğu bu şiddetli doğa olayı, limandaki birçok tekneyi zarar görmeye ve batmaya sürükledi.

Kaleiçi Yat Limanı, fırtına sonrası böyle görüntülendi

Falezlere çarpan ve mendireği aşan dev dalgalar, limandaki bağlı tekneleri zor anlar yaşattı. Limandaki bağlı teknelere çarpan dalgalar nedeniyle bir tur gemisi ile 2 balıkçı teknesi battı. Sahipleri, teknelerin batmaması için büyük çaba sarf ederken, birçok tekne de zarar gördü.

Kaleiçi Yat Limanı, fırtına sonrası böyle görüntülendi

Fırtına sonrasında limanın dron ile çekilen görüntülerinde, limana çarpan dev dalgaların etkisiyle denizin kahverengiye döndüğü, su yüzeyindeki atıkların gözle görülür şekilde arttığı ve batan teknelerin parçalarının çıkarılma çalışmalarının sürdüğü görüldü.

Ayrıca, fırtına nedeniyle dalgaların mendireği aşarak limana zarar verdiği anlar da kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.