Kale, mağazalarının kapılarını Gorbon ürünlerine açtı

Kale, mağazalarının kapılarını Gorbon ürünlerine açtı

Kaleseramik Genel Müdürü Gedik: - "Bizim gibi özgün ürünler geliştirme çabası içinde olup tasarımı ön planda tutan Gorbon'u, Kale ürünleri ile buluşturarak, müşterilerimizin farklı ürün taleplerini karşılamak adına önemli bir adım atıyoruz"- Gorbon Yöneti

İSTANBUL (AA) - Kaleseramik, bu yıl kendisi gibi 60’ıncı yılını kutlayan Gorbon ile iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında, artık Gorbon’un ürünleri Kale mağazalarında tüketiciyle buluşacak.

İş birliğinin duyurulduğu basın toplantısında konuşan Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik, Avrupa'nın üçüncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerin satıldığını aktardı.

Rekabette ayrışabilmek, daha fazla müşteriye ulaşmak, sundukları ürün ve servislerin daha fazla tercih edilmesini sağlamak amacıyla kendilerini müşterilerinin yerine koyduklarını belirten Gedik, bu yaklaşımla, bir süre önce ürün teşhirinde bir dizi modernizasyon çalışmaları gerçekleştirerek, yeni mağazacılık anlayışıyla Kale showroomlarında değişim başlattıklarını kaydetti.

Gedik, "Bütünsel çözümlerle müşterilerimizin beğenisini kazanacak ürünleri, sektöre yeni bir soluk getirecek vitrin, mekan ve kullanım alanları ile sunmayı amaçlıyoruz. Bugün Kaleseramik olarak, öncü ve pazar lideri markalarımızla, gerek kendi ürettiğimiz gerekse iş birliklerimizin hayata geçirdiği ürünleri, mağazalarımızda bir arada sunuyoruz. Özellikle bizim gibi özgün ürünler geliştirme çabası içinde olup tasarımı ön planda tutan ve samimi marka algısına sahip Gorbon'u, Kale ürünleri ile buluşturarak, müşterilerimizin farklı ürün taleplerini karşılamak adına önemli bir adım atıyoruz. Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılıyoruz." diye konuştu.

"Değer ve satış hacmimizin önemli unsuru olan Kale mağazaları, müşterilerimiz için üstün değer yaratan hizmet anlayışının bir yansımasıdır” diyen Gedik, şunları kaydetti:

"Kale mağazalarında ürün gruplarımızla birlikte sunulan Gorbon ürünleri, müşterilerimizin konut ve ticari alanlarda özgün mekanlar yaratmalarına yardımcı olacak. Gorbon ürünleri, Kaleseramik’in premium segment satış ağı ile tüketiciye ulaşacak. Gorbon ile hayata geçirdiğimiz yeni iş birliğiyle, hem hizmet çıtasını daha yukarı çıkaracağımıza hem de sunduğumuz özel ürün seçenekleri ile sektörde fark yaratacağımıza yürekten inanıyorum"


- "Gorbon ürünleri Kale mağazaları ile çok daha görünür olacak

Gorbon Üst Yöneticisi (CEO) Orhan Gorbon da 60'ıncı yıllarını kutladıkları 2017 yılında bir yandan kaliteli ve kendine özgün ürünlerle seramik piyasasına farklılık getirmeye devam ederken, diğer taraftan dünyada bilinen bir marka olmak üzere çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Kaleseramik ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Gorbon, "Türkiye’nin seramik karo üretiminde tarihe mal olmuş markaları olarak geçmişten gelen tecrübelerimizi, kaliteli ve kendine özgü ürünlerle Kale’nin üst segment mağazalarında görücüye çıkması bizim için büyük önem taşıyor. Bu iş birliğiyle, Gorbon’nun özel renk ve dokulara sahip ürünleri, Kale mağazaları vasıtasıyla çok geniş bir tüketici grubu tarafından görünür olacak. Bu ortaklık ile 2018 yılında 10 bin metrekarelik ürün satışı hedefliyoruz." diye konuştu.

Edinilen bilgiye göre, yapılan iş birliğiyle Gorbon ürünleri artık Kaleseramik’in markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres ürünleriyle birlikte Kale mağazalarında tüketici ve profesyonellerle buluşacak.

Gorbon’un, Kaleseramik için özel üretimle hayata geçireceği, Işın, Anadolu, Giza, Akdeniz, Bursa ve Göl koleksiyonlarından oluşan karoları, 6 farklı formda ve 11 parlak renk tonunda tüketicilerin beğenisine sunulacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :