"Kağıtların Dansı" sergisi açıldı

"Kağıtların Dansı" sergisi açıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu tarafından hazırlanan "Kağıtların Dansı" adlı rölyef sergisi izlenime sunuldu.Turgut...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu tarafından hazırlanan "Kağıtların Dansı" adlı rölyef sergisi izlenime sunuldu.

Turgut Özakman Sergi Salonu'nda düzenlenen "Kağıtların Dansı" sergisi, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'ın da katıldığı törenle açıldı.

Günay, açılışta yaptığı konuşmada, kent konseylerinin birçok şehirde olduğunu ancak Eskişehir'in özellikle kültür sanat alanında ön plana çıktığını söyledi.

Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Günay, "Görüyorsunuz işte birkaç kişi, pek çok öğrenci onlardan da amatör sanatçılıktan profesyonel sanatçılar çıkabiliyor. Eskişehir zengin insan potansiyeline sahip bir yer. Bu nedenle burada her şey yapabilirsiniz." diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy da rölyef çalışmasının uzun bir çalışma sonucu ortaya çıktığını ifade ederek, amatör ruhla başlayan çalışmanın son zamanlarda profesyonelliğe dönüştüğünü kaydetti.

Sergi, 25 Eylül'e kadar açık kalacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :