Kadir İnanır'ın Eski Mesleği Şaşırttı! Son Hali Yürek Burktu! O Haşmetli Adam Gitti

Kadir İnanır'ın Eski Mesleği Şaşırttı! Son Hali Yürek Burktu! O Haşmetli Adam Gitti

Usta oyuncu Kadir İnanır, sağlık sorunları nedeniyle zorlu günler geçirdi ve son haliyle sevenlerini endişelendirdi. Usta oyuncunun eski mesleği ise herkesi şaşkına çevirdi.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Kadir İnanır, uzun bir süredir kameralardan ve sahnelerden uzak kalmıştı. Son olarak Adana Altın Koza Film Festivali'nde ortaya çıkan usta oyuncu, hayranlarını endişelendiren bir görüntüyle karşımıza çıktı.

02-kadir-inanir.jpg

Sağlık Sorunları ve Yaşın Etkisiyle Değişen Kadir İnanır Şaşkınlık Yarattı

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kadir İnanır, bir dönem hastaneye yatırılarak 22 gün boyunca yoğun bakımda kalmıştı. Beyin damarına pıhtı atması sonucu acil bir ameliyat geçiren İnanır, bu süreci atlatmış olsa da son haliyle sevenlerini üzdü.

03-kadir-inanir.jpg

Kadir İnanır'ın Kariyeri ve Son Sağlık Sorunları

Sinema kariyeri boyunca sayısız unutulmaz filmde başrol oynayan Kadir İnanır, Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Devlerin Aşkı, Dila Hanım, Kara Gözlüm, Yaban, Yılanların Öcü, Tatar Ramazan Sürgünde gibi yapımlarla hafızalarda silinmez izler bıraktı.

04-kadir-inanir.jpg

Kadir İnanır, 15 Nisan 1949 tarihinde Ordu Fatsa'da doğdu. Oyunculuğun yanı sıra gençlik yıllarında eski mankenlik de yaparak dikkatleri üzerine çekti. 1967 yılında Ses dergisi tarafından düzenlenen "Sinema Artisti Yarışması'nda finale kalan İnanır, 1968'de Saklambaç gazetesinin "Fotoroman Artisti Yarışması'nda birinci oldu.

05-kadir-inanir.jpg

Kadir İnanır İlk Filmini 1968'te oynadı

Fotoromanlarda kısa bir süre boyunca oynadıktan sonra, 1968 yapımı "Yedi Adım Sonra" adlı filmde küçük bir rolle sinemaya adım atan İnanır, daha sonra Türkan Şoray ile başrolü paylaştığı 1970 tarihli "Kara Gözlüm" filmi ile büyük çıkış yakaladı.

06-kadir-inanir.jpg

Son olarak Altın Koza Film Festivali'nde Türkan Şoray ile sahneye çıkan Kadir İnanır'ın yaşlandığı ve değiştiği görüldü. Bu görüntüye tanıklık eden hayranları, "Deli Kadir sana ne olmuş", "Hala karizma", "Adam her yaşta yakışıklı" gibi yorumlarla duygularını ifade etti. Kadir İnanır'ın sağlık durumu ve geleceği hakkında ise henüz net bir bilgi verilmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.