Kadınhanı Belediyespor’da Play-Off sevinci

Kadınhanı Belediyespor’da Play-Off sevinci

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta sezonu 2. sırada bitiren Saiteli Kadınhanı Belediyespor play-off heyecanı yaşanıyor.

Saiteli Kadınhanı Belediyespor evinde Emirgazi Belediyespor’u ağırladı. Zirve mücadelesi veren ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Aldığı bu galibiyetle puanını 35’e yükselterek bitime 1 hafta kala lig ikinciliğini garantiledi.

2. DEVREDE HİÇ KAYBETMEDİ

Saiteli Kadınhanı Belediyespor en son 10.haftada Selçuklu Belediyespor ile berabere kaldıktan sonra hiç puan kaybetmedi. Çıktığı 7 karşılaşmada hiç puan kaybetmedi. Bu anlamda 2.devrenin de lideri olmayı başardı.

AKŞEHİRSPOR VEYA EREĞLİSPOR’LA PLAY-OFF OYNAYACAK

Saiteli Kadınhanı Belediyespor Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden 3 Konya temsilcisinden ligi 2. iyi durumda bitiren takımla play-off oynayacak.

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR GARANTİLEMİŞTİ

BAL’da Sarayönü Belediyespor önümüzdeki, sezon da Konya’yı temsil edecek 3 takımdan birisi olmayı garantiledi. Akşehirspor ve Ereğlispor ligde kalma mücadelesinde çetin bir mücadele veriyor. Sezon sonunda bu iki takımdan sezonu üst sırada bitirecek takım play-off oynarken alt sırada bitiren takım BAL’dan düşecek. Saiteli Kadınhanı Belediyespor; Akşehirspor veya Ereğlispor’la play-off oynayacak. Maçı kazanan takım, Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor’dan sonra BAL’da Konya’yı temsil edecek 3. takım olacak.

Etiketler :