Kadıköy'de "Kocaman" hesaplaşma

Kadıköy'de "Kocaman" hesaplaşma

Ali Koç’un takımda istemediği ve sonrasında yardımcılarını ajanlıkla suçladığı Aykut Kocaman, yaklaşık 9 ay sonra Kadıköy’e çıkacak. Kocaman buz kez, Konyaspor’u yenerek veda ettiği Fenerbahçe’yi, Konyaspor’la yenmek için sahada olacak

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman hafta sonu, yaklaşık 9 ay sonra Kadıköy’de Ülker Stadyumu’nda olacak. Deneyimli teknik adam Konyaspor’la geçirdiği başarılı sezonun ardından Aziz Yıldırım yönetiminde Fenerbahçe’nin başına yeniden geçmişti. Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ligi 75 puanlı Galatasaray’ın 3 puan gerisinde 72 puanla 2. sırada bitirmişti. Kongrede Aziz Yıldırım devrini kapatan Ali Koç, Aykut Kocaman’la yola devam etmeme kararı alarak takımı Phillip Cocu’ya emanet etmişti.

AKİ KOÇ AJANLIKLA SUÇLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Phillip Cocu’nun yardımcılıklarına devam eden Aykut Kocaman’ın yardımcıları Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'yı takımın gizli bilgilerini dışarıya sızdırdığını belirterek ajanlıkla suçladı ve 3 ismin görevine son verildi. Bu iddia spor kamuoyuna bomba gibi düşerken Kocaman hakkında bazı taraftarlar tarafından sosyal medyada linç kampanyası başlatılırken taraftarların bir bölümü de Kocaman’a sahip çıktı.

ALİ KOÇ’A YANIT VERDİ

Aykut Kocaman Süper Lig’in ilk devresinde 1-1 sona eren Galatasaray maçı sonrası konuyla ilgili soruya "(Hainlik) Çok kötü bir kelime. Kesinlikle ne hainlik ne de başka bir şeyle ilgisi olan insanlar. Yanlış bir durum. Ben uzun zamandır onlarla çalışıyorum. İş sadakatlerine, ahlaklarına da kefilim. Tersi olsaydı zaten beraber olmazdım. Biraz daha sesiz kalmaya çalışıyoruz. Haksız olduğumuz için değil, ortalığı fazla velveleye vermemek için. Yanlışları olduğuna inansaydım zaten beraber olma ihtimalimiz olmazdı. Bence konuya girmemekte fayda var. Baştan aşağıya yanlış bir konu”  şeklinde cevap verdi.

YENERSE GÜNDEMİN İLK SIRASINA YERLEŞECEK

Cumartesi günkü maçta Aykut Kocaman’ın isminin özdeşleştiği ve kongre üyesi olduğu  Fenerbahçe’yi mağlup eder hatta berabere dahi kalırsa tartışmasız spor gündeminin ilk sırasına yerleşecek. Spor kamuoyunda hem kendini istemeyen hem de yardımcılıklarını ajanlıkla suçlayan “Ali Koç’a Aykut Kocaman’ın cevabı” değerlendirmeleri yapılacak.

SON OLARAK KONYASPOR’U 3-2 MAĞLUP ETMİŞTİ

Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin başında, son kez Süper Lig’de sezonun son haftasında, 19 Mayıs 2018 tarihinde Konyaspor’la oynanan maçta takımının başında yer aldı. Karşılaşmayı 3-2 Fenerbahçe kazandı. Maçta golleri; Fernandao, Soldado, Selim Ay (KK), Fofana ve Jahovic kaydetti. Kocaman,16 Şubat Cumartesi günü yaklaşık 9 ay sonra Kadıköy’de olacak.

 

Etiketler :