Jahovic, Göztepe'ye karşı

Jahovic, Göztepe'ye karşı

Adis Jahovic, bu hafta Türkiye yıldızının parladığı eski takımı Göztepe’ye karşı mücadele edecek. İlk yarıda İzmir’de Konyaspor’u yıkan Makedon golcü, bu kez yeşil beyazlıları ayakta tutmak için sahada ter dökecek

 

Spor Toto Süper Lig’in 33.hafta maçında Göztepe’yi konuk edecek Atiker Konyaspor’da maç, Adis Jahovic için ayrı bir anlam taşıyacak. Makedon oyuncu, 2 sezon formasını terlettiği ve şampiyonluk sevinci yaşadığı Göztepe’ye karşı yeşil-beyazlı Konyaspor formasıyla mücadele edecek

KONYASPOR FORMASIYLA 5 GOL KAYDETTİ

Jahovic, 2 sezon formasını giydiği Göztepe’de, 53 maçta 4 bin 543 dakika süre aldı ve toplam 35 gol  kaydederek tüm dikkatleri üzerine çekti. Devre arasında Konyaspor’a transfer olan 31 yaşındaki golcü, Konyaspor formasıyla şu ana kadar 756 dakika süre aldı ve bu maçlarda 1’si kupada olmak üzere toplam 5 gol kaydetti.

SERGEN TERCİHİNİ ETO’O’DAN YANA KULLANDI

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Cumartesi günü Göztepe karşısında,  Jahovic’e ilk 11’de mi şans vereceği yoksa daha önceki birçok maçta olduğu gibi yine yedek soyundurup ilerleyen bölümlerde mi oyuna alacağı merak ediliyor. 8 lig maçının 7’sinde Eto’o’yu ilk 11’de sahaya süren Sergen, Jahovic’i sadece Osmanlıspor maçında ilk 11’de oynattı.

 

İLK DEVREDE KONYASPOR’A GOL ATMIŞTI

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde İzmir’de oynana maçta Göztepe, Konyaspor’u 1-0 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü 43. dakikada penaltıdan Jahovic kaydetmiş ve gol sevincini taraftarları ve takım arkadaşlarıyla paylaşmıştı. İlk yarıda Konyaspor’u yıkan Jahovic, bu kez eski takımını devirmek ve yeşil-beyazlı taraftarları sevindirmek için sahaya çıkacak.

Etiketler :