İzmir'de motor sporları heyecanı

İzmir'de motor sporları heyecanı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası İzmir’in Urla ilçesinde iki gün süren zorlu yarışların ardından tamamlandı


İZMİR (AA) - Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği, Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak ve Türkiye ATV Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları, İzmir'in Urla ilçesinde yapıldı.

Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübünün organize ettiği, Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi iş birliği ile düzenlenen yarışlar, "Demokrasi, Birlik ve Beraberlik Yarışları" adı altında sporseverlerle buluştu.

ATV kategorisinde 17, enduro kategorisinde ise 88 sporcunun yarıştığı şampiyona, renkli görüntülere sahne olurken, sporcuların mücadelesi izleyenleri heyecanlandırdı.

Türkiye ATV Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları sonucunda S1 klasmanında Bilal Şengül, S2 klasmanında Ziya Gürler, S3 klasmanında Mehmet Saygın, S4 klasmanında da Serkan İnceoğlu birinci oldu.

Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak Yarışları sonunda ise EC ve genel klasmanda Barış Tok, EV klasmanında Bilal Kuşkonmaz, E1 klasmanında Cemil Yurt, E2 klasmanında Rafet Karakuş, E3 klasmanında Fırat Şahin, EB klasmanında Duran Can Ulugöz, EG klasmanında da İzzet Kazdal ipi göğüsledi.

İki gün süren yarışların ardından dereceye girenlere kupaları düzenlenen törenle verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :