İzmir'de Demokrasi ve Şehitler Mitingi

İzmir'de Demokrasi ve Şehitler Mitingi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:- "Bugün burada bir virgül koyduk. İnşallah çarşamba günü taçlandıracağız ama nokta olmayacak, hainler bilsinler ki tekrar meydanlara çıkılması gerekiyorsa tekrar çıkılacaktır"

İZMİR (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugün burada bir virgül koyduk. İnşallah çarşamba günü taçlandıracağız ama nokta olmayacak, hainler bilsinler ki tekrar meydanlara çıkılması gerekiyorsa tekrar çıkılacaktır." dedi.

İzmir'de vatandaşlar, Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Konak Meydanı'nda toplandı.

Miting için alana gelenler, polis noktalarında arandıktan sonra alana alındı. Polis helikopteri de miting boyunca meydan üzerinde güvenlik amacıyla görev yaptı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla alana gelen İzmirliler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Dev Türk bayraklarının açılan alana, "Öleceksek adam gibi ölelim" pankartı asıldı.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İstanbul'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ndeki konuşmaları dev ekrandan ilgiyle izledi ve alkışladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması başlarken alkışlarıyla ve Rabia işareti yaparak destek veren İzmirliler, Erdoğan'ın konuşması boyunca Türk bayraklarını salladı ve konuşmayı sık sık alkışladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından, İzmirlilere teşekkür konuşması yaptı.

Arslan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, bugün burada bir virgül koyduk. İnşallah çarşamba günü taçlandıracağız ama nokta olmayacak, hainler bilsinler ki tekrar meydanlara çıkılması gerekiyorsa tekrar çıkılacaktır. Rabbim inşallah o anlamda bizi tekrar çıkarmasın ama çıkmak zorunda kalırsak, 15 Temmuz'da dünyaya ders verdiniz, dediniz ki 'Biz irademize sahip çıkacağız, bizi mecbur bırakmayın.' İnşallah bizi mecbur bırakmazlar." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :