İÜ ile İstanbul Lisesi arasında protokol

İÜ ile İstanbul Lisesi arasında protokol

İki kurum arasında yürütülecek iş birliği esaslarının düzenlendiği protokol kapsamında, İÜ öğretim üyeleri, İstanbul Lisesi bilgisayar olimpiyatları ekibine eğitim desteği verecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Üniversitesi (İÜ) Enformatik Bölümü ile İstanbul Lisesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İÜ'den yapılan açıklamaya göre, İÜ Enformatik Bölümü ile İstanbul Lisesi arasındaki protokole, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve İstanbul Lisesi Müdürü Hikmet Konar imza attı.

İki kurum arasında yürütülecek iş birliği esaslarının düzenlendiği protokol kapsamında, İÜ öğretim üyeleri, İstanbul Lisesi bilgisayar olimpiyatları ekibine eğitim desteği verecek. Üniversite ile lise arasında tecrübe paylaşımı yapabilmek adına, yılda 2 toplantı yapılacak.

İmza töreninde İÜ Rektör Danışmanı ve İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Prof. Dr. Ergün Yolcu, İÜ Enformatik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sevinç Gülseçen, İÜ Enformatik Bölümü Öğr. Gör. Dr. Murat Gezer ve İstanbul Lisesi Müdür Yardımcısı Gürkan Sünnetçi de hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :