İşte Konyaspor'un yıldız adayları

İşte Konyaspor'un yıldız adayları

Eğer babayiğit çıkarsa Torku Konyaspor kulübünün yıldız adayları isimleri hazır. Yıldızların transfer maaliyetleri 6,5 ile 15 milyon euro arasında değişiyor

Torku Konyasporlu taraftarların sosyal medyada başlattığı #Konyaspor’a babayiğit aranıyor kampanyasıyla gündeme gelen yıldız transferi gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Antalyaspor’un yıldız yaptığı transferlerden sonra tüm takımların hayali haline gelen yıldız oyuncular, yeşil-beyazlı taraftarların bir kampanya yapmasına neden olmuştu.

KONYASPOR’UN YILDIZ ADAYLARI

Taraftarların kampanyasını memnuniyetle karşılayan Torku Konyaspor yönetiminin olası bir destek halinde alacağı oyuncuları belirledi. Yeşil-beyazlılar, menajerler vasıtasıyla yoklama yaptığı isimler arasında Vedat İbisevic, Joel Campell ve Roberto Soldado bulunuyor. Yeşil-beyazlı yönetim Antalyaspor’un aksine olası bir yıldız transferinde Eto’o, Ronaldinho gibi emekliliği gelmiş çok ünlü oyuncular yerine onlar kadar popüler olmayan genç veya uzun süre takıma hizmet edebilecek bir isim transfer etmeyi planlıyor.

6 MİLYON EURO’DAN BAŞLIYOR

Yeşil-bey azlıların gündemine aldığı transferler Vedat İbisevic’in 2 yıllık sözleşmeyle birlikte“6,5 milyon euro”ya, Joel Campell’ın “9 milyon euro”ya bitebileceği belirtiliyor. Yeşil-beyazlıların transfer listesindeki isimler arasındaki en pahalı isim ise minimum “15 milyon euro”luk maaliyetle Ispanyol Roberto Soldado. Şimdi taraftarlar, Konyaspor’a bir yıldız isim kandıracak o “Babayiğit”in çıkıp çıkmayacağını merakla bekliyor.

 

vedadibisevic.png

VEDAD İBİSEVİC

YAŞ               : 30

D. YERİ         : Bosna Hersek

BOY               : 1.88

KULÜP          : Stutgart

SÖZ. BİTİŞ    : 2017

Almanya Bundesliga’da Stutgart forması giyen Bosna Hersekli Vedad İbisevic, aynı zamanda Bosna Hersek Milli takımında da oynuyor. Vedad, Stutgart’a transfer olman önce forma giydiği Hoffenheim’da 135 maçta 54 gol attı 23 asist yaptı. 30 yaşındaki tecrübeli isim Stutgart’ta ise 111 maçta 47 gol attı 17 asist yaptı. 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Vedad, Stutugart’a 4,5 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu. Vedad’ın transferinin, bonservis ve kendisine ödenecek 2 yıllık ücretle beraber “6,5 milyon euro”ya bitebileceği belirtiliyor.

 

joel-campbell2.png

JOEL CAMPELL 

YAŞ               : 23

D. YERİ         : Kostarika

BOY               : 1.78

KULÜP          : Arsenal

SÖZ. BİTİŞ    : 2016

İngiltere Premier Leagu ekiplerinden Arsenal’in oyuncusu Kostarikalı futbolcu Joel Campell, genç ve gelecek vadeden bir oyuncu olarak gösteriliyor. Kostarika milli takımında da forma giyen Campell geçtiğimiz sezon La Liga ekiplerinden Villarreal’de kiralık olarak 16 maçta forma giydi, 1 gol attı. Genç futbolcu bir sezon önce Real Betis’te 22 maçta 2 gol attı, 3 asist yaptı. Campell, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiakos’ta 32 maçta 8 gol artıp 11 asist yapmıştı. Campell’in transferinin, bonservis ve kendisine ödenecek 2 yıllık ücretle beraber “9 milyon euro”ya bitebileceği belirtiliyor.

 

roberto-soldado44.png

ROBERTO SOLDADO

YAŞ               : 30

D. YERİ         : İspanya

BOY               : 1.79

TAKIM          : Tottenham   

SÖZ. BİTİŞ    : 2017

İngiltere Premier Leagu ekiplerinden Tottenham Hotspur’da forma giyen İspanyol oyuncu Roberto Soldado, La Liga ekiplerinden Valencia’da çıktığı 141 maçta 82 gol attı 16 asist yaparak dikkat çekmişti. 30 yaşındaki tecrübeli isim şu anda forma giydiği Tottenham’da ise çıktığı 76 maçta 16 gol attı, 11 asist yaptı. Roberto Soldado, forma giydiği İspanya mili takımında ise 12 maçta 7 gol kaydetti. Roberto Soldado’nun transferinin, bonservis ve kendisine ödenecek 2 yıllık ücretle beraber “15 milyon euro”ya bitebileceği belirtiliyor.