İstanbul'un Kadir Abisi Unutulmadı

İstanbul'un Kadir Abisi Unutulmadı

İstanbul'un Kadir Abisi olarak anılan merhum Dr. Kadir Topbaş, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen anma programıyla anıldı. Programda duygusal anlar yaşandı.

İstanbul'un sevilen isimlerinden ve bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini üstlenen merhum Mimar Dr. Kadir Topbaş, vefatının üçüncü yılında Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir programla anıldı.

Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen anma programına, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Topbaş'ın ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve birçok seveni katıldı.

Programda duygusal anlar yaşandı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Topbaş'ı anlatırken duygu dolu bir konuşma yaptı. Göksu, "Kadir Topbaş'ın vefatından sonra öyle bir şey yapmam lazım ki İstanbul'da bu emeğin karşılığını bir şey olup bunu anlamlı bir hale getirmek lazım" diyerek, Topbaş'ın anısını yaşatma çabalarını anlattı. Göksu, Cumhurbaşkanı'na bu konuyu ilettiğinde, talebinin anında takip edildiğini ve sonrasında Yenikapı'da bir projeye Kadir Topbaş'ın isminin verildiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.