İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Eskişehir Valisi Çelik: - "Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu hain saldırılar karşısında büyük Türk milleti, her zamankinden daha güçlü bir şekilde duracaktır"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İstanbul'daki terör saldırısını şiddetle kınadı.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2017 yılının ilk saatlerde, İstanbul'un Ortaköy semtinde bulunan bir gece kulübüne uzun namlulu silahlarla terörist saldırı düzenlendiğini, çevreye rastgele ateş açan saldırganın 39 kişinin hayatını kaybetmesine, 65 kişinin de yaralanmasına neden olduğunu anımsattı.

Bu kanlı ve hain saldırının terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Vali Çelik, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu hain saldırılar karşısında büyük Türk milleti, her zamankinden daha güçlü bir şekilde duracaktır. Vatandaşlarımızın temel hakkı olan yaşama arzusunu elinden almaya çalışan bu tür terörist eylemleri şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik yapılan bu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyor, hastanelerde tedavi gören yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :