İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da ilkokul öğrencileri öğretmenleriyle birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.Mehmetçik...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da ilkokul öğrencileri öğretmenleriyle birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Mehmetçik İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, başlarında kartondan yapılmış polis şapkaları ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Polis memurlarına karanfil veren öğrencilerden bazıları, polislik mesleği ve şehitlik üzerine yazdıkları şiirleri okudu.

Öğrencilerden Hasan Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısının herkes gibi kendilerini de çok üzdüğünü söyledi.

Ziyaret için Çalışkan, "Polis ağabeylerimiz üzüldü. Biz de onlara destek olmak için, yaşadıkları hüznü unutturmak için geldik." dedi.

Yanlarında çeşitli hediyeler getirdiklerini aktaran Çalışkan, "Üzerinde 'Polisimizin yanındayız' yazılı şapkalar giydik. Polislik mesleği ile ilgili resimler yapan arkadaşlarımız, bunları polis ağabeylerimize hediye etti. Ayrıca onlar için yazdığımız şiirleri okuduk. Kendilerine karanfil verdik." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :