İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İzmir'de oluşturulan Teröre Karşı Tek Yürek Platfomu, Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti- Platform sözcüsü Kurban: - "Toplumun farklı kesimlerini temsil eden bizler bugün inadına birrbirimize daha çok sarılacağız"

İZMİR (AA) - İstanbul'daki terör saldırıları sonrası İzmir'de çeşitli sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu "Teröre Karşı Tek Yürek Platformu", Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

Vali Ayyıldız, ziyarette yaptığı konuşmada derneklerin göstermiş olduğu birlik ve beraberliğin gelecek için güven verdiğini belirterek, Türkiye'ye tek yürek haline geldikten sonra hiç bir kötülüğün isabet edemeyeceğini söyledi.

Ayyıldız, "Allah bir daha böyle acılar, üzüntüler göstermesin. Her türlü terörü, PKK'yı, DEAŞ'ı, FETÖ'yü, ne varsa kahrı perişan eylesin, bu necip ve güzel milleti inşallah üzüntü ve keder içerisinde bırakmasın" dedi.

Teröre Karşı Tek Yürek Platformu Sözcüsü Asif Kurban, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, saldırıda yaralananlara Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Şehitlerin emaneti olan şanlı bayrak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşatılacağının altını çizen Kurban, şunları kaydetti:

"Biz inanıyoruz ki kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik bu terör saldırıları, dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır. Halkımızın gayreti oynanan bütün oyunları boşa çıkaracaktır.

Toplumun farklı kesimlerini temsil eden bizler bugün inadına birbirimize daha çok sarılacağız. Acılarımızı unutmadan, hainlere de fırsat vermeden, onları sevindirmeden yaşayacağız yasımızı. Kararlılıkla, birliğimize ve beraberliğimize daha fazla sahip çıkacak, teröre karşı tek yürek, tek ses olacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :