İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

TGDF Başkanı Kopuz:- "Milletimiz saldırı karşısında tek vücut olarak tuzağa düşmeyeceğini gösterdi. Tüm kesimlere düşen, teröre inat, ülkemizin gelişmesi, kalkınması, insanımızın daha refah ve mutlu yaşaması için daha çok çalışmak, çalışmaktır"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, milletin saldırı karşısında tek vücut olduğunu ve tuzağa düşmediğini belirterek, "Tüm kesimlere düşen, teröre inat, ülkemizin gelişmesi, kalkınması, insanımızın daha refah ve mutlu yaşaması için daha çok çalışmak, çalışmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Kopuz, terör saldırılarını lanetleyerek, saldırılarda şehit düşen polis ve sivillere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Terörün amacının "korku ortamı yaratarak milleti yıldırmak" olduğunu ifade eden Kopuz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türk milleti saldırı karşısında tek vücut olarak ortak ses verdi ve bu tuzağa düşmeyeceğini gösterdi. Futbol gibi, insanları bir hedef etrafında buluşturan bir spor karşılaşmasından hemen sonra gerçekleşen saldırılar, terörün gerçek yüzünü ortaya koymaktadır. Onlar istikrar değil, kaos istiyor. Onlara bu fırsatı vermeyelim. Tüm kesimlere düşen teröre inat, ülkemizin gelişmesi, kalkınması, insanımızın daha refah ve mutlu yaşaması için daha çok çalışmak, çalışmaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :