İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisi Bozgeyik'in Gaziantep'in Oğuzeli ilçesindeki dede evinde yas var- Şehidin amcası emekli uzman çavuş Bozgeyik: - "Devamlı polis olmak istiyordu, bu terörle mücadelede 'ben de çalışacağım' diyo

GAZİANTEP (AA) - İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit olan çevik kuvvet polisi Ufuk Bozgeyik'in, Gaziantep'in Oğuzeli İlçesindeki dede evinde üzüntü yaşanıyor.

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesinde bugün şehit olan Bozgeyik'in, Oğuzeli ilçesine bağlı Yakacık köyündeki dede evine acı haber ulaştı. Görevliler tarafından evin önüne Türk bayrağı asıldı.

Dede Karaca Bozgeyik, taziyeleri kabul ederek, gözyaşları içerisinde torununu en son 6 ay önce görev yeri olan İstanbul'a gitmeden önce gördüğünü belirtti.

Babaanne Meliha Bozgeyik ise "Kolum kanadım kırıldı, karagözlü oğlumu bizden aldılar" diyerek yakınlarına sarılıp gözyaşı döktü.

Bu arada şehidin babası Kadir Bozgeyik'in 22 yıllık polis memuru olduğu ve Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde görev yaptığı öğrenildi. 5 aylık polis memuru şehidin, Gaziantep Polis Okulundan mezun olduktan sonra ilk görev yeri İstanbul'a atandığı belirtildi.

Şehidin amcası emekli uzman çavuş Ahmet Bozgeyik, şehidin küçüklükten beri en büyük hayalinin polislik olduğunu aktararak, "Liseyi bitirince babasının mesleğini seçmek istedi. Ben de yıllar boyunca Doğu'da çatıştım. Uzman çavuş emeklisiyim. Ben şehit olamadım, Allah nasip etmedi ama yeğenime nasip oldu. Devamlı polis olmak istiyordu, bu terörle mücadelede 'ben de çalışacağım' diyordu. 'Bu terörü bitireceğiz' diyordu. Allah nasip etti, polis oldu ama şehit de oldu. Vatanımız ve milletimiz sağ olsun. Bu terör bitecek, PKK bitecek." dedi.

Şehidin cenazesi, yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler