İstanbul Valisi Şahin'den ilçe ziyaretleri

İstanbul Valisi Şahin'den ilçe ziyaretleri

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ve Silivri'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.Vali Şahin, ilk önce Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'i...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ve Silivri'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Şahin, ilk önce Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'i ziyaret etti. Becel, Şahin'e Çatalca'nın tarihi yapısı, ilçedeki önemli tarihi eserler, coğrafi yapısı, nüfus durumu, ekonomik durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Kaymakam Becel ile Çatalca Belediyesi'ne geçen Vali Şahin, burada Belediye Başkanı Cem Kara'dan, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Vali Şahin, Kaymakam Becel ve Başkan Kara ile Binkılıç Geri Gönderme Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

İstanbul Valisi Şahin, Çatalca'daki ziyaretinden sonra Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ı ziyaret etti. Kaymakamlıkta, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İl Jandarma Alay Komutanı Gürcan Sercan, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Özdemir ve kurum müdürleriyle bir araya gelen Şahin, yetkililerden asayiş, eğitim, sağlık ve sosyal projeler hakkında bilgi aldı.

Şahin, Silivri İş adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'ı ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı