İsrail Parlamentosu eski Başkanı Burg, Filistin'de

İsrail Parlamentosu eski Başkanı Burg, Filistin'de

Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail Parlamentosu eski Başkanı Burg ve beraberindeki heyeti kabul etti- Abbas:- “2017 yılı işgali sonlandırma yılı sayılıyor. Taleplerimizi gerçekleştirmek için birçok şeyi üstlenmemiz gerekiyor"

RAMALLAH (AA) - Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Parlamentosunun (Knesset) eski başkanı Avraham Burg ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, Ramallah kentindeki devlet başkanlığı konutunda gerçekleşen görüşmede Abbas, Burg ve beraberindeki heyete Filistin halkının yaşam koşulları hakkında bilgi verdi.

Abbas, "2017 yılı işgali sonlandırma yılı sayılıyor. Taleplerimizi gerçekleştirmek için birçok şeyi üstlenmemiz gerekiyor." dedi.

Burg da İsrail'deki siyasi duruma değinerek, İsraillilerin çoğunun, hükümetin yerleşim politikası ile "işgalin" sona ermesini istediğini belirtti.

Görüşmeye Filistin Devlet Başkanlığı Genel Sekreteri Et-Tayyib Abdurrahim, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) İcra Komitesi Üyesi Ahmed Mecdelani ve İsrail Toplumuyla İletişim Komitesi Sorumlusu Muhammed el-Medeni de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler