İsrail güçten anlar! Gazze füzelerle vurdu! Telaviv tüm sığınakları açtı

İsrail güçten anlar! Gazze füzelerle vurdu! Telaviv tüm sığınakları açtı

İşgalci İsrail'in saldırıları devam ederken sadece güçten anlayan siyonistlere ilk cevap Gazze'den geldi. İsrail tüm sığınakları açtı, olağanüstü hal ilan etti. Kassam Tugayları, saldırıların devam etmesi halinde daha fazlasıyla karşılık vereceğini duyurd

İşgalci İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırıları sürerken, iftar vaktiyle beraber İsrail’in askeri karargahlarını füzelerle vurarak yerleşimci siyonistlerin Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya küstahça saldırmasına sert karşılık verdi. Müslümanların ilk kıblesini savunan Gazze saldırılarından korkan siyonist güçler Gazze sınırına 80 km uzaklıkta olan tüm askeri karargahlarında ve yerleşim bölgelerinde olağanüstü hal ilan etti. Bölgelerdeki sığınakları açtı.

İsrail’in F16 savaş uçaklarının Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında 9’u çocuk toplam 20 kişi şehit oldu, 65 Filistinli yaralandı.

Ardından İsrail hükümeti, Tel Aviv’deki tüm sığınakları da açıp olağanüstü hal ilan etti.

Hamas’ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları, "Kudüs bizi çağırdı. Biz de çağrısına cevap verdik. Saldırılara devam ederseniz biz de fazlasıyla karşılık vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Resim

Hamas: "İşgalci İsrail 'in şartlarımıza cevap vermemesi ve Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah' ta bulunan askerlerini tahliye etmemesi durumda saat 21:00' da bizi bekleyin!" uyarısında bulundu.

İzzettin Kassam Tugayları İsrail'i böyle vurdu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.