İsmail Türüt Ekrem İmamoğlu İçin Cübbeli Ahmet'e Şiir Sözü Verdi

İsmail Türüt Ekrem İmamoğlu İçin Cübbeli Ahmet'e Şiir Sözü Verdi

Ünlü Türkücü İsmail Türüt, Cübbeli Ahmet'in ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için bir şiir sözü verdi.

Rize'nin tanınmış türkücüsü İsmail Türüt, geçtiğimiz günlerde kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilginç bir konu gündeme geldi. Cübbeli Ahmet, İsmail Türüt'ten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için bir şiir bestelemesini istedi.

Görüşme esnasında Cübbeli Ahmet, Türüt'ten, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde İmamoğlu için özel bir şiir yazma talebinde bulundu. Bu isteği karşısında İsmail Türüt ise, "Tamam, söz veriyorum. Hem Ekrem İmamoğlu'nun lehine hem de millî bir duruşu yansıtan bir türkü yazacağım" şeklinde söz verdi.

İsmail Türüt ve Cübbeli Ahmet arasındaki bu ilginç anlaşma, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için devam eden siyasi mücadelede ilginç bir gelişme olarak dikkat çekti. Türüt'ün, İmamoğlu için yazacağı türkünün nasıl bir etki yaratacağı ve seçim sürecine ne gibi katkılar sağlayacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler