İslam Memiş'ten zirve tahmini: Altında hedef 3500 TL

İslam Memiş'ten zirve tahmini: Altında hedef 3500 TL

İslam Memiş, gram altındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını ve 2024 yılı için 3000-3500 TL seviyesine ulaşmasını beklediğini söyledi.

Altın Fiyatları Yükseliyor, İslam Memiş'ten Yeni Zirve Tahmini!

Seçim sonrası rekor tazeleyen altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Yatırımcılar, İslam Memiş'ten gelen yeni zirve tahminini yakından takip ediyor.

İslam Memiş, gram altının ons fiyatındaki yükselişe paralel olarak yukarı yönlü hareket edeceğini öngörüyor. Memiş, ons altındaki balonun patlamasını beklerken, gram altındaki hedefini ise 3500 TL olarak belirliyor.

Düşüşler Kalıcı Değil!

Döviz kurlarındaki, altın fiyatları ve diğer emtialardaki düşüşlerin kalıcı olmayacağını savunan Memiş, bu durumun bir fırsat olduğunu ve Türk lirası karşısındaki enstrümanların satın alınması gerektiğini vurguluyor.

İslam Memiş: Ons Altında Balon Var!

Memiş, Youtube kanalında yaptığı değerlendirmede ons altın için şu ifadeleri kullandı: "Ons altın 2237 dolar seviyesine kadar yükseldi. Alır mıyım, asla! Almam. Elimde dolarım var, ons mu satın alırım pariteden Euro mu alırım? Tabii ki Euro alırım."

Gram Altın 3500 TL'yi Görecek mi?

Altının gram fiyatında 2414 lira seviyesine kadar bir gerileme yaşandığını belirten Memiş, şu anda 2393-2424 lira seviyelerinde fiyatların seyrettiğini ve muhtemelen bu aralığa yerleşeceğini söyledi. Memiş, 2024 yılı için gram altındaki beklentilerini ise 3000-3500 TL olarak açıkladı.

Ekonomik Beklentiler ve Altın Fiyatları

Ekonomik olarak sancılı sürecin devam ettiğini vurgulayan Memiş, döviz kurlarındaki, altın fiyatları ve diğer emtiadaki düşüşlerin kalıcı olmadığını ve yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini ifade etti.

Memiş'in bu tahminleri, altın yatırımcıları için önemli bir yol gösterici olabilir. Yatırımcılar, altın alım satımı yaparken İslam Memiş'in öngörülerini de göz önünde bulundurabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum