İŞKUR Konya'da stant açacak

İŞKUR Konya'da stant açacak

İŞKUR, ülke genelinde genç işsizliği azaltmak ve hizmetlerinin bilinirliğini artırmak amacıyla 81 ilde bilgilendirme standı kuracak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş gücü piyasasının dinamiklerine hızlı bir şekilde adapte olmak ve genç işsizliği azaltmak amacıyla ülke genelinde kapsamlı bir bilgilendirme kampanyasına hazırlanıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İŞKUR, 81 ilde işlek noktalara kuracağı stantlarla vatandaşları bilgilendirecek.

Bu proje kapsamında İŞKUR stantları, valilik, belediye, kaymakamlık, muhtarlık binaları, üniversiteler, alışveriş merkezleri, oda ve borsalar, stadyumlar, festivaller ve fuar alanları gibi yoğun insan trafiğine sahip yerlerde konumlandırılacak.

İŞKUR il müdürlükleri ve hizmet merkezleri tarafından organize edilecek stantlar aracılığıyla, kuruma kayıt olmamış gençler başta olmak üzere vatandaşlarla doğrudan iletişime geçilerek, İŞKUR'un sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanmaları sağlanacak.

Bu çaba ile İŞKUR, iş arayanlarla açık işler arasında daha etkin bir eşleştirme yapmayı hedefliyor. Yürütülecek faaliyetler neticesinde, İŞKUR'un hizmetlerine daha fazla vatandaşın erişmesi ve işsizlikle mücadelede daha etkili adımlar atılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.